Menu
Blog

Bloggen

MENNESKEKENDERENS BLOG OG VIDEOBLOG. 

Inspiration, indsigt og indlevende input om mennesket, med afsæt i god, gedigen gennemprøvet videnskab.1. Hånden og de 3 grundsignaler

Hånden har tre grundlæggende signaler, der både kan aflæses som og være begrundet i tre vidt forskellige følelser. Du får forklaringen og opdager, hvad du kan gøre ved det.  


- Læs mere »2. 7-38-55 myten...og hvorfor det er noget sludder

Del 2 i serien om kropssprog og fysisk aflæsning af følelser i mennesker. 7-38-55 reglen aflives godt og grundigt, og du bliver introduceret for, hvad god videnskab siger, og hvad "opfinderen" af reglen selv mente om reglen.  


- Læs mere »3. Hvad er kropssprog og de tre regler

Få en introduktion til nonverbal kommunikation og kropssprog. Du får de tre regler, der er afgørende for, at du bedre kan aflæse og afkode andre mennesker.      


- Læs mere »4. De 3 ting der styrer din motivation...og alle andres

Opdag de tre faktorer der motiverer alle mennesker. Hverken belønning eller straf er særlig effektive. Se videoen og find ud af hvad der virker mest, længst!  


- Læs mere »5. At være normal på sindssyge steder: mental beramning og vurdering

Se og hør hvordan psykologer og psykiatere agerer, når de bedømmer mentalt raske og syge - og hvad du kan bruge den indsigt til i dit liv. Læs Rosenhans "on being sane in insane places", når du trykker her!   


- Læs mere »6. Logik & rationale, når du dømmer andre!

Mennesket tror, det er mere logisk tænkende, end det i virkeligheden er! Opdag hvor ulogisk og irrationel mennesket (og du) kan være, når det (be)dømmer andre.


- Læs mere »7. Videoblog: Opmærksomhedstest - Hvor opmærksom er du?

Er du fuldt opmærksom og fuldt bevidst? Eller får du tunnelsyn? Opdag hvad "kognitiv blindhed" og "tunnelsyn" er, og hvad du kan gøre ved det!   


- Læs mere »8. Videoblog: Husk en liste på 20 ting på 5 minutter!

Bliv bedre til at huske ved hjælp af LINK-metoden. Brug teknikken og gør arbejdet, så kan du huske hvad-som-helst!  


- Læs mere »